SNEL BESPAREN? ENERGIE QUICKSCAN

In sommige gevallen is een energiemaatwerkadvies te uitgebreid en is er behoefte aan een vereenvoudigd maar net zo overzichtelijk advies. Dan kan de Energie Quickscan van GrootAJ -Energieadvies uitkomst bieden. Een Energie Quickscan is een overzichtelijk rapport waarin de energiebesparende mogelijkheden staan samengevat. Er worden een aantal basis besparingsvarianten beschreven en er wordt een indicatie gegeven van de investeringskosten en terugverdientijden. Investeringen en terugverdientijden worden niet exact berekend zoals dat bij het maatwerkadvies wel het geval is, de Quickscan vormt wel een hele goede indicatie!

Voor bedrijven, corporaties, organisaties of gemeenten kunnen we in overleg een eigen format ontwikkelen voor een Energie Quickscan. De Quickscan kan zo worden ontwikkeld dat deze naadloos aansluit op bepaalde wensen of beleidsdoelstellingen. Bijvoorbeeld door energie en binnenmilieu integraal te combineren of door energiebesparing te combineren met monitoring. De Quickscan kan ook worden gecombineerd met thermografische foto's of met endoscopisch onderzoek. Ook kunnen we de Quickscan zo ontwikkelen dat deze naadloos aansluit op een gemeentelijke subsidieregeling of gemeentelijke actie. Zo hebben we inmiddels diverse varianten ontwikkeld voor onder andere woningen, scholen, gemeenten, kinderdagverblijven, winkels en MKB.

Uiteraard kunt u meedenken met het ontwikkelen van de Energie Quickscan, we gaan hier graag met u over in gesprek. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons ons op.