Het Maatwerkadvies voor woningen

Een energiemaatwerkadvies voor woning voorziet u van een deskundig advies waarmee u aanzienlijke besparingen op uw energiekosten kunt realiseren, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Het maatwerkadvies brengt de huidige energetische kwaliteit van het gebouw in kaart. Bij het opstellen ervan kijken we naar specifieke oplossingen om deze te verbeteren. Dit kunnen zowel bouwkundige als installatietechnische aanpassingen zijn. De investeringskosten en besparingen worden door ons geanalyseerd en tegen elkaar afgezet in een overzichtelijk rapport waarin we de besparingen en terugverdientijden voor u doorrekenen. Tevens worden de mogelijke labelverbeteringen aangegeven, dit hangt weer samen met een aantal interessante subsieregelingen.

GrootAJ- Energieadvies maakt van duurzaamheidadvies geen bij -maar Hoofdzaak.

Voor ons is een maatwerkadvies geen standaard verhaal, maar een op maat gesneden advies met begeleiding.

  

GrootAJ-Energieavies berekent of duurzame en groene toepassingen rendabel zijn. Denk hierbij aan het gebruik van zonne energie, zuinige verlichting, domotica, warmtepompen en HRe technieken. Ook nemen we de subsidiemogelijkheden mee in onze adviezen. Wij werken volgens het trias energetica.                                             

trias_264pijlen_365

We kunnen u ook begeleiden in de uitvoering van de geadviseerde maatregelen. We hebben een breed netwerk met bedrijven die zich met energiebesparing en comfortverbetering bezig houden. We helpen u de nodige maatregelen te treffen zodat uw woning of gebouw niet alleen een energiezuinig certificaat krijgt, maar ook energiezuinig functioneert.

 

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op.