Actueel Nieuws

GrootAJ-Advies inzetbaar bij projecten om uw energietransitie te implimenteren, "Energietansitie voor elkaar-met elkaar"!

 

De Energietransitie is in volle gang.Het klimaatakkoord van Parijs eind 2015 onderstreept de urgentie van de energietransitie, niet voor niets staan het beperken van de opwarming van de aarde en het uitbannen van fossiele brandstoffen centraal.

De in het klimaatakkoord voorgestelde maatregelen raken de hele samenleving. Overheden hebben daarbij een belangrijke sturende, stimulerende en faciliterende rol.Het is "voor elkaar-met elkaar" . Vanuit de passie voor verduurzaming en expertise zijn wij beschikbaar en zetten wij ons in om projecten te leiden dan wel een bijdrage te leveren bij het implementeren van uw energietransitie in gemeente/regio of bedrijf.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Energietansitie voor elkaar-met elkaar!Meer nieuws

30 aug.Er zijn weer Subsidies Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)
15 jul.Vanaf 3 juli 2019 verandert het boetebeleid bij het energielabel voor woningen.
07 jan.GrootAJ-Advies inzetbaar bij projecten om uw energietransitie te implimenteren, "Energietansitie voor elkaar-met elkaar"!
26 sep.Bijscholing EPA-W
07 mrt.Heeft uw kantoorpand al minimaal het energielabel C, het niveau 2023 ???